Sponsor

آدام مرادی پدر صد و یک کودک بی سرپرست شد

چکیده : افراد خیری از جمله آدام مرادی در نواحی محروم سیستان و بلوچستان، جنبشی را در زمینه مدرسه‌سازی آغاز کرده‌اند. این نهضت در این استان بسیار محروم و اغلب با مردمان بی سواد، باعث شور و هیجان در دانش‌آموزان شده است و حالا کودکان این مناطق می‌توانند به رویای داشتن...

Device Slider

چکیده : افراد خیری از جمله آدام مرادی در نواحی محروم سیستان و بلوچستان، جنبشی را در زمینه مدرسه‌سازی آغاز کرده‌اند. این نهضت در این استان بسیار محروم و اغلب با مردمان بی سواد، باعث شور و هیجان در دانش‌آموزان شده است و حالا کودکان این مناطق می‌توانند به رویای داشتن مدرسه ای برای تحصیل برسند.

در این مقاله، قصد داریم نگاهی به زندگی آدام مرادی، تریدر موفق ارزهای کریپتو، بیندازیم و در مورد ناکامی‌ها و موفقیت‌های او در عرصه تجارت، همچنین فعالیت‌های خیرخواهانه‌اش صحبت کنیم. آدام پس از تجربه شکست‌های زیاد در بازار سهام و طلا، آدام در نهایت به عنوان بهترین تریدر در دنیای ارز دیجیتال شناخته شد. در حال حاضر، او به عنوان یکی از نام‌های برجسته در حوزه ارزهای دیجیتال و فارکس شناخته می‌شود و اخیراً به او لقب جدیدی به نام “پدر صد و یک فرزند” داده شده است.

اگر شما نیز در حوزه ارزهای دیجیتال و فارکس فعالیت کرده باشید، قطعاً نام آدام مرادی به گوشتان خورده است. ام اگر به تازگی وارد این عرصه شده اید، در این مقاله سعی میکنیم یک بیوگرافی مختصری از آدام و اقدامات خیرخواهانه را برای شما ارائه کنیم.

فعالیت‌های کاری و تحصیلی آدام مرادی ملقب به پدر صد و یک فرزند

آدام مرادی فارغ التحصیل دانشگاه UPM در مالزی است و در حال حاضر به عنوان یک مدرس و ژورنالیست حرفه‌ای در زمینه ارزهای دیجیتال و بازار فارکس فعالیت می‌کند. او دوره‌های آموزشی ترید در زمینه ارزهای کریپتو را برگزار می‌کند تا تریدرهای تازه‌کار را آموزش دهد. آدام می‌گوید که تمام تجربیات خود را از شکست‌ها و موفقیت‌های خود یادداشت می‌کند و هر روز روش‌های معاملات جدیدی را آزمایش می‌کند تا با توجه به این یادداشت‌ها بهترین تکنیک‌های معاملات سودآور را کشف کند. در حال حاضر با تدریس دوره‌های آموزشی، تمام این تجربیات را به دانشجویان دوره منتقل می‌کند

آدام، فارغ التحصیل رشته ادبیات انگلیسی از دانشگاه آزاد ملایر، پس از کسب تجربیات ناموفق در زمینه بورس، تصمیم گرفت به مالزی سفر کند و تحصیلات خود را در حوزه مدیریت بازرگانی با تمرکز بر بازاریابی در دانشگاه UPM ادامه دهد.

او در حال حاضر جزو تحلیلگران حرفه‌ای در زمینه ارزهای دیجیتال است.افرادی که از دوره‌های آموزشی این تریدر معروف استفاده کرده‌اند، به تریدرهای موفق در حوزه ارزهای دیجیتال تبدیل شده‌اند.

مدرسه سازي توسط سازمان های خیریه در نقاط محروم سیستان و بلوچستان

افراد خیری از جمله آدام مرادی در نواحی محروم سیستان و بلوچستان، جنبشی را در زمینه مدرسه‌سازی آغاز کرده‌اند. این نهضت در این استان بسیار محروم و اغلب با مردمان بی سواد، باعث شور و هیجان در دانش‌آموزان شده است و حالا کودکان این مناطق می‌توانند به رویای داشتن مدرسه ای برای تحصیل برسند.

در سال‌های اخیر، تعداد زیادی افراد خیر، از جمله آدام مرادی، با همکاری مسئولان تصمیم گرفتند مشکل کمبود فضای آموزشی در استان سیستان و بلوچستان را برای همیشه حل کنند.

به نظر شخص من، این جنبش، یک جهاد با بی سوادی است؛ با آمدن فصل پاییز و شروع ماه مهر، هر کودکی با طلوع آفتاب، دست پدر یا مادرش را می‌گیرد و با سلاح قلم، در جبهه مبارزه با جهل و بیسوادی قرار می‌گیرد تا آینده‌ای درخشان برای خود خلق کند.

با این حال، برای بسیاری از کودکان عزیز ایران، این رویا به واقعیت تبدیل نمی‌شود. به عنوان مثال، کودکان استان سیستان و بلوچستان، حتی اگر خانواده‌ها قادر به خرید لوازم تحریر برای فرزندانشان باشند، همچنان با مشکل عدم وجود مدرسه مناسب برای ادامه تحصیل مواجه هستند. اگرحتی مدرسه ای هم در این مناطق وجود داشته باشد، بازهم دانش آموزان این مدارس حتی به کمترین امکانات لازم برای تحصیل دسترسی ندارند و برخی از این مدارس حتی شرایط محیطی مناسبی را ندارند و در سایر شهرها به هیچ عنوان به عنوان یک مکان مناسب برای تحصیل و آموزش در نظر گرفته نمی‌شوند.

در حالی که امروزه بسیاری از شهرهای ایران دارای مدارسی با امکانات رفاهی خوبی هستند، اما برای بسیاری از دانش آموزان مناطق محروم این امر به دور از دسترس است. آنها به دنبال داشتن یک مدرسه ساده با دیوار و سقف سالم هستند، در حالی که بسیاری از مدارس شهری از تکنولوژی های پیشرفته مانند ویدئو پروژکتور، وایت برد و کامپیوتر استفاده می کنند.

ساخت مدارس در مناطق محروم، علاوه بر اینکه به دانش‌آموزان این مناطق فرصت دستیابی به آینده‌ای بهتر را می‌دهد، به کاهش مشکلات اجتماعی مانند کودکان کار، بیسوادی و اعتیاد نیز کمک می‌کند. ساخت هر مدرسه، یک دریچه به آینده‌ای روشن برای توسعه و پیشرفت کشورمان است. امیدواریم روزی برسد که با افتخار بتوانیم بگوییم در کشورمان هیچ بیسوادی وجود ندارد و مدارس، نوجوانانی با انگیزه و شور و شوق برای خلق آینده‌ای بهتر، به جامعه تحویل داده‌اند.

با توجه به گستردگی محرومیت دانش‌آموزان بلوچستان و فقدان تسهیلات فضای آموزشی، آدام مرادی، تریدر موفق ارزهای دیجیتال و فارکس، تصمیم گرفت در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان مدرسه‌ای را احداث کند. به لطف خداوند و با همکاری افراد نیکوکاری مانند آدام مرادی، در مناطق محروم کشورمان مدارسی با تجهیزات رفاهی در حال ساخت هستند. این مدارس شامل سیستم‌های گرمایش و سرمایش، کلاس‌های درس با فضای مناسب و محوطه‌های زیبا با فضای کافی خواهند بود. با ساخته شدن این مدارس در مناطق محروم، دانش آموزان دیگر نگرانی های مربوط به محیط آموزشی را نخواهند داشت و به پیشرفت و آموزش اهمیت بیشتری می دهند.

جنبش ساخت مدرسه در روستاهای سیستان و بلوچستان (روستای زیارت و عباس آباد)

در روستاهای سیستان و بلوچستان، مدارس دیگری در حال ساخت و ساز هستند؛ این پروژه ها در سال ۱۴۰۱به امضا رسیده استدر سال 1401، در روستاهای سیستان و بلوچستان، به جز مدارسی که در حال ساخت بودند، هیچ کدام از مدارس از تسهیلات آموزشی مناسبی برخوردار نبودند. اکنون یک مدرسه چهار کلاسه با هزینه‌ی موسسه خیریه رشد در روستای زیارت در حال ساخت می باشد. این روستا، یکی از روستاهای بسیار فقیر و نیازمند سیستان و بلوچستان است و به دلیل عدم وجود مدرسه‌ای با شرایط مناسب، 95 دانش‌آموز نمی‌توانند به تحصیلات‌شان ادامه دهند. مدرسه قبلی این روستا نیز در وضعیت بسیار نامساعدی قرار داشت و کلاس‌هایش با دیوارها و سقف‌های ترک‌خورده بودند.

روستای عباس آباد، یکی دیگر از روستاهای استان سیستان و بلوچستان، نیاز مبرم به ساخت مدرسه دارد. چندی پیش مدیرکل زیباسازی در این منطقه شروع عملیات ساخت یک مدرسه ۹ کلاسه در این روستا را اعلام کرد؛ این مدرسه جدید در زمینی به مساحت یک هزار و ۶۶ متر مربع ساخته خواهد شد و سرمایه‌ای بالغ بر ۵۵ میلیون تومان برای ساخت آن در نظر گرفته شده است. ساخت این مدرسه، شرایط بهتری را برای دانش‌آموزان روستای عباس آباد فراهم می‌کند و باعث بهبود تحصیلات آن‌ها خواهد شد.

آدام مرادی پدر صد و یک کودک بی سرپرست شد

کودکان یکی از گروه‌های آسیب پذیرتر در جامعه هستند و آدام، تریدر موفق ارزهای دیجیتال، با حمایت از کودکان نیازمند، جایگاه ویژه‌ای در قلب طرفداران خود به دست آورده است. آدام به عنوان یک شخصیت مشهور در دنیای ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود و در این حوزه طرفداران زیادی دارد؛ از این رو فعالیت های خیرخواهانه تأثیر فراوانی بر افراد قدرتمند خواهد گذاشت. امیدوارم روزی فرا رسید که هر فرد، به توانایی خود، از کودکان نیازمند حمایت کنند. طرفداران آدام به دنبال همین اقدام خیرخواهانه او، به او لقب “پدر صد و یک فرزند” اطلاق کرده‌اند.

امنیت عاطفی و مالی، از نیازهای اساسی هر کودک است و والدین نقش بسیار مهمی در تأمین این امنیت دارند. اما گاهی اتفاقاتی در زندگی این کودکان رخ می‌دهد که باعث می‌شود آن‌ها از داشتن یک خانواده گرم و دوست داشتنی محروم شوند. آمارها نشان می‌دهد که در حال حاضر بیش از 26 هزار کودک بی سرپرست و بدسرپرست در کشورمان وجود دارند که به حمایت و کمک نیاز دارند.

کودکان زیادی هستند که زیر دست والدین بی قید و بند بزرگ می شوند و آسیب های روحی و روانی جبران ناپذیری به آن ها وارد می شو. آن ها در رویاهایشان، ساعت‌ها منتظر هستند تا لحظاتی از آرامش و شادی را در کنار والدینشان تجربه کنند؛ اما هرگز گرمی و حضور خانواده و والدین را تجربه نکرده‌اند. خوشبختانه، برخی از این کودکان شانس دارند که تحت حمایت افراد خیری مانند آدام مرادی، از محیط تاریک خانواده‌شان فرار کنند و در یک محیط امن و بدون استرس بزرگ شوند. با این حال، فراموش نکنید که هنوز در گوشه و کنار کشورمان کودکانی وجود دارند که لحظاتی پر از استرس با فشارهای روحی و روانی دست و پنجه نرم می کنند؛ وظیفه هر انسانی است تا جایی که برایش مقدور باشد از این کودکان حمایت کند.

حرف آخر

وضعیت نامناسب مدارس در استان سیستان و بلوچستان باعث تأثیر بسیار منفی بر فرآیند آموزش و پرورش دانش‌آموزان شده است، به‌طوری که بسیاری از روستاها و مناطق محروم در این استان به شدت نیازمند احداث مدارس و فراهم کردن امکانات آموزشی می‌باشند.

در چند سال اخیر،آدم مرادی به همراه چند مؤسسه خیریه دیگر مانند بنیاد رشد و قلم چی در مناطق محروم ایران جنبش مدرسه سازی راه انداختند. یک نکته مهم که باید به آن توجه کنیم، این است که ساخت مدارس در این روستاهای دورافتاده، باعث افزایش امید و انگیزه به آینده در دل کودکان و نوجوانان این مناطق شده است.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

more
مقالات بیشتر
Sponsored
مطالب حمایت شده
Comment
آخرین دیدگاه ها
مـــطالب مـشـــابه بیشتر ...

Similar Post

مطالب بیشتر

تحریریه کارینت
22 آبان 1402
تحریریه کارینت
21 مرداد 1402
تحریریه کارینت
05 فروردین 1403