شاید این مقدار برای یک تلکسوپ 10 میلیارد دلاری خیلی کم به نظر بیاد ولی ناسا چند دلیل برای استفاده از آن داشته که از جمله آن ها می تواند به این مورد اشاره کرد که این حافظه باید بتواند در مقابل تشعشعات مختلفی که از فضا روش اثر می گذارند مقاومت کند، همچنین باید بتواند در دمای منفی 50 درجه هم به درستی کار کند.
علاوه بر این، کل اطلاعات تولید شده توسط تلکسوپ فضایی جیمز وب به صورت روزانه حدود 57 گیگابایت هست (برای مقایسه هابل روزانه بین 1 تا 2 گیگابایت اطلاعات تولید و ارسال می کند) و این حافظه قرار نیست این اطلاعات را برای همیشه در خودش نگهداری کند بلکه این اطلاعات به صورت روزانه به زمین ارسال می شوند. در نتیجه این حافظه برای نگهداری اطلاعات روزانه تلسکوپ کافی هست.
همانطور که می دانید این تلکسوپ در نقطه L2 قرار دارد که حدود 1.5 میلیون کیلومتر از زمین دور هست بنابراین به صورت روزانه در دو بازه 4 ساعته می تواند اطلاعاتی که ضبط کرده را به زمین ارسال کند.
جیمز وب این اطلاعات را با استفاده از باند Ka روی فرکانس 25.9 گیگاهرتز به زمین ارسال می کند و با وجود اینکه چنین فاصله زیادی از زمین دارد ولی سرعت ارسال اطلاعات آن 28 مگابیت بر ثانیه هست و کل اطلاعاتی که روزانه تولید می کند را می تواند در 4.5 ساعت به زمین ارسال کند و ناسا با استفاده از شبکه فضای دوردست (DSN) که شامل 3 انتن غول پیکر در امریکا، اسپانیا و استرالیا هست، این اطلاعات را دریافت می کند.
???? منبع: Ieee.org