جستجو
Close this search box.

نسخه وب تردز (Threads) بالاخره منتشر شد

نسخه وب مورد انتظار Threads بالاخره رسید. پس از اعلام این که رقیب توییتر در اوایل هفته جاری از طریق مرورگرها قابل دسترسی خواهد بود، سرانجام عرضه متا آغاز شد. آدام موسری، مدیر اینستاگرام، تایید کرد که نسخه وب تردز اکنون برای همه کاربران در دسترس است. این بدان معناست...

نویسنده: تحریریه کارینت
تاریخ انتشار: 05 شهریور 1402
بدون دیدگاه
نسخه وب تردز (Threads) بالاخره منتشر شد
https://karynet.ir/?p=51551

نسخه وب مورد انتظار Threads بالاخره رسید. پس از اعلام این که رقیب توییتر در اوایل هفته جاری از طریق مرورگرها قابل دسترسی خواهد بود، سرانجام عرضه متا آغاز شد. آدام موسری، مدیر اینستاگرام، تایید کرد که نسخه وب تردز اکنون برای همه کاربران در دسترس است.

این بدان معناست که اگر مشتاقانه منتظر به‌روزرسانی در Threads.net بوده‌اید، باید دوباره بررسی کنید. تاکنون، بسیاری از کاربران Threads از نبود نسخه وب ناامید شده بودند. اگرچه امکان پیمایش دستی به پروفایل کاربر وجود داشت، اما افراد قادر به مرور فیدهای خود، پست کردن، پاسخ دادن یا حتی ورود به حساب های خود از مرورگرها نبودند.

از آنجایی که تردز پس از راه اندازی اولیه خود با کاهش قابل توجهی در تعامل مواجه شد، بسیاری فقدان نسخه وب را به عنوان یک مانع بزرگ برای برنامه دیدند. هر دو مارک زاکربرگ و موسری قول داده اند که نسخه وب در دستور کار آنها برای Threads قرار خواهد گرفت، اگرچه موسری اخیراً گفته است که تیم در حال بررسی برخی اشکالات در این آزمایش است.اکنون که نسخه وب بالاخره در دسترس است، جالب است که ببینیم Threads کدام یک از بسیاری از ویژگی‌های «از دست رفته» را دریافت می‌کند.

 کاربران همچنین از کمبود جستجوی محتوا شکایت داشتند – در حال حاضر مردم فقط می‌توانند کاربران را جستجو کنند، نه پست‌های خاص – و هشتگ‌ها، که هر دو به افراد کمک می‌کنند محتوای جدید را در اینستاگرام و توییتر کشف کنند.با این حال، یکی از ویژگی هایی که کمتر از حد مطلوب به نظر می رسد، اضافه شدن پیام های مستقیم است. موسری گفت که برای افزودن صندوق ورودی کاربر دیگر مردد است، اگرچه اخیراً امکان ادغام پیام‌های مستقیم اینستاگرام را در تجربه Threads مطرح کرده است. اما او تأیید کرد که ویژگی‌های پس از ویرایش در حال کار هستند، بنابراین حداقل کاربران Threads مجبور نیستند بیش از یک دهه برای دکمه ویرایش خود منتظر بمانند.

امتیاز بدید
برچسب ها: ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه بیشتر

مطالب بیشتر

تحریریه کارینت
14 آذر 1403