• خانه
  • ⬅️
  • تکنولوژی
  • ⬅️
  • میزان تولید CO2 توسط گوشت آزمایشگاهی ۲۵ برابر بیشتر از گوشت های معمولی است

میزان تولید CO2 توسط گوشت آزمایشگاهی ۲۵ برابر بیشتر از گوشت های معمولی است

محققان دانشگاه کالیفرنیا در ادعایی تازه عنوان کردند گوشت های آزمایشگاهی بیشتر از گوشت حیوانات که در حالت سنتی تولید میشود باعث آسیب به محیط زیست میشود. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، این تحقیق نشان می دهد در صورت تامین بخش بیشتری از نیاز بازار از روش...

Article

میزان تولید CO2 توسط گوشت آزمایشگاهی ۲۵ برابر بیشتر از گوشت های معمولی است

محققان دانشگاه کالیفرنیا در ادعایی تازه عنوان کردند گوشت های آزمایشگاهی بیشتر از گوشت حیوانات که در حالت سنتی تولید میشود باعث آسیب به محیط زیست میشود. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، این تحقیق نشان می دهد در صورت تامین بخش بیشتری از نیاز بازار از روش آزمایشگاهی، میزان تولید دی اکسید […]

منبع: تکنا

برچسب ها

0 0 رای ها
به این مطلب امتیاز بدید
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست مطالب
more
مقالات بیشتر
Sponsored
مطالب حمایت شده
Comment
آخرین دیدگاه ها
More Similar post
مـــطالب مـشـــابه بیشتر...