جستجو
Close this search box.

داستان موفقیت: علی بابا چگونه موسس خود جک ما را میلیارد کرد؟

موفقیت و شکست دو کلمه هستند. ممکن است از نزدیک بودن هر یک از آنها به دیگری متعجب شوید، اما متأسفانه حقیقت این است. مرز نازک بین هر دو اصطلاح ممکن است توسط بسیاری از افراد تشخیص داده نشود، به خصوص کسانی که سعی در رسیدن به این واژه دارند....

نویسنده: تحریریه کارینت
تاریخ انتشار: 20 دی 1402
بدون دیدگاه
داستان موفقیت: علی بابا چگونه موسس خود جک ما را میلیارد کرد؟
https://karynet.ir/?p=64542

موفقیت و شکست دو کلمه هستند. ممکن است از نزدیک بودن هر یک از آنها به دیگری متعجب شوید، اما متأسفانه حقیقت این است. مرز نازک بین هر دو اصطلاح ممکن است توسط بسیاری از افراد تشخیص داده نشود، به خصوص کسانی که سعی در رسیدن به این واژه دارند. بالاترین موقعیت ها را کسب کنید و با تکیه بر یک ایده به موفقیت های بسیار زیادی دست پیدا کنید.

ایده ای که تصمیم گرفتید در مسیر موفقیت خود به آن تکیه کنید، ممکن است بزرگترین و عظیم ترین ایده در جهان نباشد، بلکه سادگی آن ایده و اهمیت آن، حتی اگر در بخش کوچکی برای انسان باشد، ممکن است راز موفقیت، اما آیا می توانید به این خط بسیار باریک بین موفقیت و شکست پی ببرید؟ به عبارت دیگر آیا می توانید قبل از دستیابی به موفقیت مورد نظر خود قدم حساس را تشخیص دهید؟

آیا تا به حال نام گروه شرکت های علی بابا را شنیده اید؟ ممکن است چندین بار این نام را شنیده باشید، اما برای بسیاری با نام «علی اکسپرس» شناخته می‌شود، فروشگاه آنلاین چینی که بخشی از این شرکت‌ چینی است و همچنین نیاز میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را برای پوشاک، لوازم جانبی برآورده می‌کند. گوشی‌های هوشمند و لوازم جانبی ، زیرا مناسب‌ترین مکان غیر از آمازون در نظر گرفته می‌شود.

اما آیا می دانید داستان موسس این فروشگاه جهانی، «علی بابا» که سال ها از فقر رنج می برد و سپس به یکی از مشهورترین میلیاردرهای جهان تبدیل شد، چیست؟

OJ-AJ068_ALIBAB_P_20160427064726

“جک ما” نام نابغه چینی صاحب این امپراتوری بزرگ است که بیش از 22 هزار کارمند دارد و فروش سالانه اش حدود 170 میلیارد دلار است اما البته “جک” بیدار نشد تا خودش را پیدا کند. در آن موقعیت باید داستانی وجود داشته باشد و از قبل شروع شده است. او روزی 40 دقیقه دوچرخه سواری کرد تا به نزدیکترین هتل به خانه خود برسد تا خدمات خود را به گردشگران ارائه دهد، پس از اینکه تصمیم گرفت خودش زبان انگلیسی را یاد بگیرد. و خیلی خوب به آن مسلط شد

«جک» خجالت نمی‌کشید که به همه دنیا بگوید که دو بار در آزمون‌های پذیرش دانشگاه مردود شد و همین امر او را مجبور کرد وارد بدترین دانشگاه شهرش شود و از آن فارغ‌التحصیل شود تا با حقوق بسیار ناچیزی به عنوان معلم زبان انگلیسی کار کند. با حدود 15 دلار آمریکا در هر ماه، و اگرچه این موضوع برای 5 سال متوالی ادامه داشت، او نپذیرفت و برای ادامه، شروع به جستجوی منبع دیگری کرد و در اینجا ایده ساده شروع به ظهور کرد.

“جک” در سفری کوتاه به آمریکا به همراه تعدادی از دوستانش با اینترنت آشنا شد، اما همین اتفاق کوچک باعث شد که گروهی از صفحات را راه اندازی کند که یک فهرست تجاری بودند و نام “صفحات چینی” به سایت داده شد. اما این ایده ای نبود که او را در مسیر موفقیت قرار داد.

imagem_alibaba000

«جک» سپس به فکر جمع آوری تعدادی از دوستانش و ایجاد یک سایت تجارت الکترونیک در اینترنت افتاد و هیچ یک از دوستانش این موضوع را رد نکردند و همه به دنبال جمع آوری مبلغ 60 هزار دلار آمریکا برای سایت «علی بابا» بودند. جک در یکی از مصاحبه های معروف خود درباره علت انتخاب این نام گفت و پس از آن انتخاب او به داستان معروف علی بابا اشاره کرد که فرهنگ های مختلف هر کدام به آن پرداخته اند. در نوع خود، اما مفهوم و نام تقریباً یکسان است، به خصوص با عبارت “کنجد باز” که ورودی افسانه ای به تمام گنج های آن داستان در نظر گرفته می شود.

پس از راه اندازی فروشگاه اینترنتی علی بابا دیگر مشکلی وجود نداشت، در سال 2003، جک رقیب مستقیم Ebay یعنی وب سایت Taobao را راه اندازی کرد و تنها در عرض دو سال بیش از نیمی از خرید آنلاین بازار چین را به خود اختصاص داد.

در سن پنجاه سالگی، ثروت جک به 21 میلیارد دلار رسید تمام دنیا شاهد موفقیت او بودند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه بیشتر

مطالب بیشتر

تحریریه کارینت
14 آذر 1403